I miss you, Summer

Är det bara jag som inte har sett en enda jävla liten snödroppe iår? Först var det ju varmt och soligt, men nu är det plötsligt kallt och blött och uschuschusch. Det är nu det ska bli vår på riktigt, och inte bara vela mellan trist vinterväder och vacker vårsol! Vilken sötnos man är förresten, veeeerkligen veeeerkligen! (förresten så tror jag att jag håller i min gamla mobil, haha! Bilden är tagen på min födelsedag i forum, av.. någon som jag var med då, haha!)


Allting faller, förr eller senare faller allt

Hmm... alltså. Don't ask, cause i don't knowJust nu sitter jag och kollar på How I Met You Mother, kom för en stund sen hem från Julia. Har chillar galet där ända sedan jag kom hem, men sen skulle hon på träning så jag drog hem. Men iallafall, är det bara jag som har insett hur himla bra How I met You Mother är?

Let's remove the space between me and youSo true...
"
Att vara tonåring idag är väldigt överskattat. Vi gör misstag. Vi är envisa och vi kunde inte bry oss ett skit mindre om vad våra föräldrar tycker. Vi hatar skolan, vi hamnar i trubbel, vi slåss, vi älskar, vi gråter och ger upp tron på att det finns någon högre makt som vakar över oss. Vi är alla helt fucked up, det är sanningen. Och alla kommer vi från dysfunktionella familjer, eftersom ingen familj är perfekt. Vi säger saker som vi inte menar. Vi skriker, vi vrålar, vi får våra hjärtan brustna. Betygen betyder ingenting längre. Vi lever på citat och musik som beskriver våra liv. Och viktigast av allt: Vi är trötta. Vi är trötta på att vakna upp varje morgon och behöva gå till skolan där vi ser de människorna som vi hatar eller de människor vi älskar. Vi är trötta på att vänta på det SMS som inte kommer att komma och vi är trötta på att låtsas att vi är okej."

Texten är från Jkg.blogg.se

My birthday in pictures

Dagen har spenderats men några riktigt grymma tjejer, Tintin, Matilda, Sara, Elinor, Wilma, Frida och Agnes! Och Jacob, Samuel och Johannes också! Jävligt härliga typer alltså! Kom precis hem, orkar inte skriva så mycket, men här kommer iallafall lite bilder från dagen!
Saknar dig fast du står här mitt framför mig


Nu är man officiellt fjortis

Hihi, fjorton år och allting, grattis grattis til mig, egoegoego. (:

We stopped checking for monsters under our bed when we realised they were inside of us.

Ja, så kan det gå när man har tråkigt. Men jag måste faktiskt säga att jag blev en aning nöjd med både bilden och redigeringen. Förresten så fick jag lite tidiga födelsedagspresenter imorse. En iphoooone fooour, en jättemegafint kamerahalsband, en bok (självklaaart) och någon slags värmekudde som är jättemys. Lite bilder kommer väl sen. Men nu ska jag sluta vara så ego, hejdå.Du kan få mig så lätt

Kom hem från skolan för någon timme sedan, imorgon är det fredag. Som om ni inte redan vet det? Ska bli riktigt skönt med helg efter den här veckan. Imorgon ska jag nog vara med Felix, men jag vet inte riktigt faktiskt.


Tagen nu i veckan

Who's that chick?When we were younger...

Vi har förändrats ganska mycket, men jag älskar dig änn. ♥


Emma och jag, sommaren 2009. ♥

Fly away, oh please take away the painJust Can’t Get Enough

En bild jag tog och redigerade sommaren 2009 skulle jag tro, mobilkamera.


Du och jag nu

Hej, kom hem för ett tag sen, dagen har spenderats med Julia, vi var först hos henne med Marcus. Men sen så skulle han på match, så vi drog till Forum och shoppade. Min dag var grym, haha!Finaste Julia, någon gång förra veckan skull jag tro. ♥

If a kiss was a raindrop, i promise you I send you the whole sea. ♥

Pic; We♥it

Sometimes you just don't know what to say

Någon random egobild från, ja... förra vecka någon gång skulle jag tro. Med tanke på att det är Emmas tröja jag har på mig, haha. Nej, usch vilken ful bild, jag ser mongo ut som vanligt... Man får väl bjuda på sig lite eller?Men jag orkade inte fixa någon finare bild, tänkte bara fråga vad ni brukar göra när ni har tråkigt...? Jag orkar inte sitta och tjocka mig hela kvällen. Bara liiite. Nej, men alltså, jag börja bli utråkad, och inte en jävel svara på sms.Och så börjar jag typ bli förkyld igen också... Kanske ska gå och bryta mig in hos Julia och smitta henne, haha! Nej, men seriöst. Jag måste göra någonting nu, annars blir jag galen!

When you look into my eyes...Så här såg jag ut idag, egentligen ganska vårigt och fint. Och ändå väldigt enkelt att göra! Men skulle aldrig gå så i skolan. Men iallafall, vad tycker ni? (Ganska mycket av färgen försvann när jag redigerade, men ni får väl nöja er med det här ändå, hihi.)

Egentligen så bloggar jag bara lite snabbt nu för att säga att jag blir sjukt glad av alla fina kommentarer som ni lämnar här!

I'm here without you baby

Ni hånglar med kvallan right? Förresten så ser det ut som om någon har hånglar lite på Jockes lins också, eller är det bara jag?

(I will always love you)


I've given my heart and my soul

Saknar, Egypten 2010. ♥ Samuel är fotografen tror jag.


I was born this way
Ny design, vad tycks? (y)

The spaces between my fingers are right where yours fit perfectly

Nu tror jag att jag ska börja blogga lite bättre faktisk, sry för den seriöst sämsta uppdateringen...

Sitter just nu och lyssnar på musik. Skolan var tråk, som vanligt. Men skönt att det är fredag. Bara tre lektioner idag, Läsning (vafan är det för lektion egentligen?!), Spanska och sist So. Vi slutade halv 12, alltså innan lunch. Jag och Felix tänkte först se om de gick nån film typ, men vi orkade inte, haha. Så vi drog bara till Orminge och åt pizza och så. 
Kom hem klockan fyra tror jag, vet inte riktigt vad jag ska göra idag... Ska väl typ bara ta det lugnt, för imorron så ska jag dra till Samuel, ska väl fira honom lite. Han har ju fyllt 14. Och sen ska jag väl typ sova där eller någonting, får se vad som händer helt enkelt.
Men kramar iallafall.Det spelar ingen roll


Saknar dig fast du står här mitt framför mig

Jag ska börja blogga snart igen, det lovar jag. Men just nu orkar jag inte skriva någonting.


If nothing goes right, go left

De senaste dagare har jag vart på landet, finns inte så mycket att berätta egentligen. Idag så var vi ute på en promenad, jag fotade lite och så åkte vi lite skoter. Det var jätteroligt faktiskt! 


Dreaming of Summer

Förlåt för den dåligta uppdateringen, men jag har haft fullt upp ett tag. Jag skriver nog mer sen, men just nu så har jag verkligen ingen lust att skriva någonting. Ville bara uppdatera så ni vet att jag fortfarande lever, kramar.Jag tog nyss det här fotot på min bror.

I should know who I am by now


RSS 2.0