Forever ♥

Du är min favoritanka, du är den gulligaste av alla delfiner. Och den allra bästa maskrosen att göra mig glad.
Du är en fin fiskpinne, och en facking älskad sådan också. Vi två för alltid.




I miss you every second.

Igår var jag med Emma, vi träffades i slussen och sen åkte vi hem till henne. Vi drog ner till Vikingshill och fotade lite, inga bilder jag blev sådä jättenöjd med precis. Det var väldigt mörkt, och så gick vi hem. Och vi dog typ av kylan, vi hade bara converse. Och ja, det är nog inte några bra vinterskor trots allt. Men men, vi överlevde ändå.
Efter det var vi typ bara hemma hos henne och snackade och så. Jag sov där också.
Men indag har varit en väldigt seg dag, vi gick upp väldigt sent. Och gick ut på en promenad och både jag och Emma kände oss otroligt hurtiga som orkade trotsa kylan och gå ut trots gårdagens hemska kalla tådödande promenad. Och lat som jag var så tog jag inte med kameran, det var väldigt synd. Speciellt med tanke på hur himla vackert det var vid isen nere vid Velam.
Just nu sitter jag hemma, jag kom hem för någon timma sedan. Och jag vet inte riktigt vad jag sa göra, imorgon är det iallafall fotokurs. Men ja, det var väl ungefär det.
Kram.

I wanna give the whole world to you.


För att du gör mig lycklig

Här kommer en bild på Emma, för det är också med henne som dagen ska spenderas med.



Det är faktiskt min favoritbild på henne från photoshooten. Riktigt nöjd är jag både med fotot och redigeringen.
(Jag vet att ni strular med kavlitén, fick ta en skärmdump eftersom det fortfarande inte går att ladda upp några bilder som är en aning större.)

De snurrar i min skalle

Jag
gjorde upp en eld för dig
och nu brinner hela skogen
Nu
Vet jag vad du kommer att säg
och det känns som första gången
Kom
Vi visar dom att det är vi
men det visste alla redan
Ut
springer du iväg med mig
ja hör du hur dom sjunger?


Din spegelbild i fönsterglas, beundrar varje steg du tar.

Jag orkar inte skriva någonting, ska försöka gå ut och fotografera lite kanske. Men får se hur det går... Jag har absolut ingen inspiration. Kanske bara bäst att stanna inne ändå?

En random bild från igår. Jag förstörde bilden totalt. Så, ja....

Free falling

I want to be free as birds and fall into the sky.


Foto och redigering, Aliiiice/jag.

Only an open heart allows you to float freely across the universe.

Nu gick det att ladda upp bilder!

Modellen är Emma. Redigering och foto, jag. Tog ett tag i photoshop om man säger så.


I don't know what to say

Förlåt för dålig bloggning, men jag har inte orkat.

I helgen så har jag varit med min familj mest, tittat på filmer och typ chillat. I lördags så skulle jag ha shoppat, men jag hade typ inga pengar och jag var i Sickla. Och där finns det inte så många affärer typ.

Igår så var jag med Julia, vi typ chillade hemma hos henne ett tag. Sen gick vi ut och fotade lite, sen drog vi hem till mig. Ja, det var typ min helg.

Kraaaam!


My heart can't possibly break, when it wasn't even whole to start with.


Love the way you lie...

Eftersom det är ganska många som har frågat så kan jag väl göra ett litet inlägg och besvara frågan. En gång för alla. (:




Svar, Det beror faktiskt lite på vilket humör jag är på. Och vilken effekt jag vill ha, men på bilden i inlägget där så använde jag min favoritmascara, False lash effect från Maxfaktor.


Namnet passar verkligen, man får långa vackra ögonfransar. Man kan lätt vilja överanvända den bara för att den har en så snabb och bra effekt. Min absoluta favorit!


Vill man få en fin effekt med massor av tunna och fina ögonfransar så ska man använda denna, love it!




En gammal favorit, man får fina och långa ögonfransar. Utan att se särskilt sminkad ut. Tror tyvärr inte att den finns att köpa längre.


Perfekt om man vill ha ett dramatiskt resultat, den är krämig och gör så att det inte blir klumpar. Man måste lägga ner lite mer tid om man vill att det ska bli så magiskt som den här mascaran kan göra dina fransar. Ingen nybörjar mascara precis!

I may not show it, but i care about you, alot more than you think.

Lite dålig bloggning just nu eftersom att jag inte kan ladda upp bilder, bara sämstkvaliteebilder a lá webcam. Inte nice!
Lite senare idag så ska jag ut och fota tror jag. Och så ska jag åka till Sickla, uppdaterar mer sen då.
Kramar.

Something old, something new, something borrowed, somthing blue.



Glöm inte att kolla in Emma och Gustafs nya blogg, den är awesome. (y) Klicka på bilden bara!

(Känner ni igen bilden till höger på Emma? Det är från photoshooten med henne för ett tag sedan.)

Yesterday.

Igår så var jag på Cosmonova med klassen och paralellklassen. Det var typ astråkigt att gå runt på själva museeumet, vi fyllde i fyra sidor med frågor var om jordens utveckligt och sådant. Det var ganska flummigt faktiskt. Men själva filmen var ganska cool. Trots att jag fick sjukt ont i huvudet efter ett tag.
Men gissa vem vi stod bredvid i tunnelbanan, jo. Bill Skarsgård. Ni kanske känner igen honom från "I rymden finns inga känslor" eller "Himmlen är oskyldigt blå"?


Just the way you are.

Ville bara säga ett stort jävla grattis till världens finaste, Billie Joe som fyller år idag. Hihi, grattisgrattisgrattis!



Otroligt ofin googlebild, men jag har aldrig varit på någon av deras konserter och haft chansen att träffa honom.

it's hurtful.

I don't know what too say.

I don't care what people say



Ps. I love you ♥

Hoppas att ni får en helt underbar alla ♥ dag! ♥


I don't want to break you heart

Idag skulle jag ha varit med några kompisar. Men några vart sjuka och jag vettefan, så det blev inget iallafall. Jävligt synd! Imorgon är det skolan, jag kommer att dö. Imorgon är det alla ♥ dag. Jag kommer att dö. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det går inte att ladda upp bilder just nu, jag vet inte vad som har hänt. Men det fixar sig nog snart, hoppas jag. Så jus tnu sitter jag och skypar med massa kompisar.

Jag känner att jag bara babblar, så typ. Ja. Hej då.

För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Alla gick hem för ett tag sedan, jag har hunnit städa en aning. Jag är otroligt trött, så jag orkar inte lägga upp några bilder. Iallafall inte nu. Men jag fick Bodyshop saker, bodybutter, lipbalm, showergel och en liten osa fluffsak som man har när man badar typ, haha. Ett stativ, men de hade jag ju redan testat. Ett filter till kameran. Några random böcker och wilight-serien (som jag för övrigt ska byta.) Det var nog allt. (:

Tråktråktråk.
Såhär såg jag ut idag, eller ja. Mina ögon. Bara för att jag inte orkar lägga upp massa egobilder och känna mig som värsta tönten. (Eftersom folk har frågat förut hur jag målar mig, på den här bilden så har jag faktisk bara en mascara och lite svart kajal "inne" i ögat. Eller hur man nu säger.)


UPDATE: Jag har fått väldigt många anonyma kommentarer nu. Så snälla, försök att alltid skriva bloggadress, annars kan jag ju inte svara!



Sv, Jo, jag har bara mascara. Du är för söt. ♥

UPDATE 2: Men omg!



Sv, Men blööh. Jag är avis på dig. Du är sötmos jue, krampuss. ♥

Jag önskar jag var där nu.

(Förresten så borde ni kolla lite extra på min lista med läsvärda bloggar, ha ruppdaterat ganskaväldigt mycket. Och ni kan ju alltid säga till lite om ni känner att ni saknar ert namn där. Scrolla ner om du vill se vilka som står där. )




This is real

Jag kom nyss in, har varit ute och promenerat lite. Det är faktiskt riktigt fint väder, klarblå himmel och skinande sol. Men det är fullkomligt svinkallt! Jag frös fingrarna av mig tror jag, speciellt eftersom jag stod i flera minuter och fotade, utan vantar! Jag ångrar mig verkligen att jag inte hade tagit med mig vantarna... Mina händer är astorra och  jag kan typ inte röra på fingrarna. Självkalrt så ska mascaran rinna asmycket, och snart kommer Samuel, Johannes och alla de andra! Vi ska ha något slags gemensam släktfest. Inte för att det kommer så mycket släkt. Men vettefan. O mjag orkar så lägger jag anske upp några bilder. Haha, lat som jag är så är det en stor bedrift.


Sometimes you just have to let go

Jag ändrar min design totalt just nu, byter från det mörka trätexturen och svartvita bilder till något ljusare och vårigare med mer färger. Ser det lite som en nystart för bloggen, om ni ha rnågon tanke så är det bara att kommentera.


So true...


Vad ska jag göra när hoppet tagit slut?

Modellen är Emma, foto och redigering har jag stått för.


Och jag glömmer dig, mer för varje dag.

Halvkasst fot och halskass redigerig egentligen. Men Emma är vackrast.


Varför är det såhär?

Emma, Emma, Emma.

Foto och redigering: Jag.


I can't wait to see your face again

Jag hade gått upp, astrött som jag var så åt jag frukost. Sminkade mig och precis när jag skulle platta håret så loggade jag in på facebook. Det första jag såg var...



Och så här fortsatte det ner i flera sidor, haha! Ingen skola idag alltså, inte för att man missar något. Skulle ha börjat 8.30 och slutat 11.30, och de som gick dit ändå fårt typ leka lekar i matsalen, haha!

Har ni också ledigt idag? Och hur kommer ni spendera dagen om ni har det! :)

En saknad


En massa fucking minnen. ♥

I've tried to tell you, I love you more than anything else

Finaste! ♥

Modell, Emma.
Foto och redigering, Jag.


Tiden kanske läker alla sår, men ärren finns alltid kvar.

Jag kom hem för någon timma sen, idag har jag åkt skidor hela dan. Det har varit riktigt nice, men jävligt blåsigt och kallt. Skönt att komma hem ändå, jag har haft en toppendag. Hoppas ni också haft det bra! :D

Förlåt för alla korta och tråkiga inlägg, men det funkar inte att ladda upp bilder! :o

Love love love

Nyss så kom jag hem från skolan och åt en pizza, tjockis jag är.

Just nu
sitter jag och tittar på Room Raiders och dricker cider, tjocktjocktjock. (:

Snart
så ska jag dra till fotokursen så, bye!

Varför rubrik, ändå ingen som bryr sig...

Man ha rsutit och jobbat en stor del av dan med min nya headern. Och så plötsligt såstängs datan av, och när man säter på den igen så är allt borta. Jag får damp, seriöst! Nu har jag gjort en lite enklare header, men när jag försöker ladda upp den här så failar allt, självklart! Jag orkar inte med allt!

you're always on my mind



I miss you


Take me down to the paradise city

Emma är lagom cool när hon fixar håret, tufftufftuffing. ♥


Free falling

Oj, vilken seriös bild! *host*

Tänkte att det var länge sedan jag lade upp en härligt ego bild på mig, haha. Jag ville mest lägga upp en bild på min nya skidjacka som jag köpte idag, den är blå och tuffig. Massa ♥ på den.

Sen får ni lite halvkassa bilder från min lilla promenad idag också.


Only God can judge me

Här kommer äntligen lite bilder från photoshooten med Emma. Jag är faktiskt lite kär i den första bilden, hon är så vacker att man blir stum!

Foto och redigering: Jag
Modell: Emma



Kramisch

You know you drive me crazy

WOOHOO, nu har jag äntligen fått tillbaka mitt photoshop, och den här gången så kommer det inte bli sådär konstigt. Min brorsa är bara bäst! ♥

Och att jag har fått tillbaka mitt ps betyder att ni snart kommer få lite bilder från photoshoten på Emma, jag vet. Det har gått jävligt segt. Men nu ska jag redigera hela skiten, kommer säkert att bli hur överredigerat som hels. *Host host*

You asked for it...

Jag har glömt att lägga upp de här svaren, hade tänkt att göra det redan dagen efter jag haft min frågestund. Men här är dem i allafall, bättre sent än aldrig! (:





FRIDAY I'M IN LOVE

Jag vet inte vad jag ska skriva, men alltså... Bara tryck här.



Please, don't lie to me

Jag är med i en fototävling, och jag kom vidare i finalen, Så snälla rösta på mig.

JAG ÄR NUMMER 1.

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG I TÄVLINGEN!

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG I TÄVLINGEN!

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG I TÄVLINGEN!

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG I TÄVLINGEN!

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG I TÄVLINGEN!

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG I TÄVLINGEN!

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG I TÄVLINGEN!

What's my name?

Idag har jag varit i skolan som vanligt. När jag kom hem så gjorde jag pannkakor och tittade på the simpsons en stund. Sen drog jag och Emma till HB och åkte skidor. Backen var jätte isig, jag hoppas att det blir bättre tills på onsdag.

Jag vet att jag har uppdaterat jättedåligt. Men jag har varken tid eller ork. Idag hade vi prov, det var fett drygt. Och på fredag ska vi ha ett till. Och jag vet inte ens vad vi har prov på, får väl kolla det imorgon, så förvänta er intte något bloggande imorgon. Men ni vet iallafall varför jag inte bloggar.

Kram.

Live love laught

Idag har jag bara varit i skolan, nu sitter jag med Emma i skolan. Hon väntar på Shailee som slutar halv tre. Och jag vänar på henne, hihi. Idag slutade vi en timme tidigare, alltså 13:20, riktigt nice! Jag bloggar kanske mer sen.
Ville bara påminna  om frågestunden, Puss!

http://kokosfroken.blogg.se/2011/january/utkast-jan-28-2011.html#comment


UPDATE:
Jag kom precis hem, sitter och äter mellanmål. Snart ska jag nog börja med läxorna. Men jga måste ta det lugnt en stund innan, haha.

RSS 2.0