I don’t wanna lose myself

Det här är mitt sista inlägg 2010. Imorgon så smäller det (över hela världen av alla fyrverkerier), imorgon så är det ett nytt år. Fan va underbart. Jag har stora förväntningar för 2011. Känns verkligen bra så jag längtar. Morgondagen kommer spenderas med Samuel och Johannes, precis som idag. Så det är kul. Läääängtar.

Hur känns det att året snart är slut?

(Första fotot jag tog med systemkameran, egentligen ett sådär foto. Bokehn blev helt okej, så det piffar upp. Med lite rätt redigering så kan det bli rätt tufft.)

© Kokosfröken

And please, say to me you'll let me hold your hand

Några av de första bilderna jag tog med systemkameran. Det är bara den nedersta som är redigerad.


© Kokosfröken

Tell me, when did you last let your heart decide?


© Kokosfröken (Chokladmys)

Äntligen så lyckades jag ladda upp en bild från min systemkamera, fick ladda upp den i kass kvalite nu. Hoppas det funkar sen. Just nu har jag fotbad och så håller jag på att redigera bilder från julen. Det var väl allt, nej juste. Jag måste ursäkta för den extremt dåliga uppdateringen. Hehe. Men jag vill ju ha lite lov och lite kul ändå.

Read it, love it.

Igår (idag... inatt.... imorse?) så läste jag ut en helt underbar bok.

"En komikers uppväxt" av Jonas Gardell, han är verkligen är fantastiskt författare. En av mina absoluta favoriter. Boken går inte att beskrivas med ord, läs den och älska den. Helt enkelt. Och läs alla andra böcker av honom också, "Jenny" är helt underbar och fullkomligt förfärlig. Hans sätt att skriva på trollbinder en till slutet.

Pussohej från Kokosfröken

Step by step, heart to heart, left right left, we all fall down...

 



© Kokosfröken

And even though the battle was won, I feel like we lost it

Världens bästa dag idag alltså!

Idag fick jag min älskade systemkamera, min finfinfina Canon EOS 500D. Imorgon ska jag testa den för fösrta gången, just nu ligger batteriet och laddar och jag är riktigt peppad. Det ska bli riktigt spännande att ta de första korten!

Bästa julen på länge, vi hade det riktigt mysigt. Vi var hon mormor och morfar i Uppsala, tillsammans med kusinerna, moster, morbror och company. Mormor stod som vanligt för maten, och jag kan ju bara säga att det inte var en hungrig människa efter hennes mat. Först så var det lunch, och på kvällen så åt vi middag. Och efter det tre efterrätter.

När alla sitter där och är riktigt proppmätta. Så ser hon sorgset på oss och säger "Ja, jag har bara två sorters kakor till kaffet." Alla börjar asgarva. Haha, gulligaste mormorn alltså. Men så småningon så åkte vi iallafall hem. Efter massor av knäck, en alladin ask och några praliner.

Mysigaste julen, hoppas ni haft en underbar dag ni också!





© Kokosfröken

GOTT NYTT JUL

Tjolahoppsan.
Hihihi, idag (inatt?) gästbloggar jag lite. Jo, jag är ju en liten prydnadstomte. Men det hindrar inte mig från att blogga lite. Jag vet att jag är lite sen nu. Nu har det redan gått en halvtimme av julafton. Men vad ska man göra? Bättre sent än aldrig.

Nu har jag precis satt etiketter på den sista julklappen och lagt den med de andra. Nu ska jag gå och lägga mig.
Men godnatt och ett gott nytt jul till er alla.

 


Gått in i hjärtat ni känns i varje hjärtklapp

Hej, idag vaknade jag av att Julia ringde. Två timmar senare så var hon och jag på väg till Sickla, efter mycket spring fram och tillbaka när jag letade efter mobil, busskort och pengar. Men i Sickla var vi i några timmar, vi fikade och snackade. Och så gick vi runt i lite olika affärer och kollade. Men vi köpte typ inget. Alla pengar hade tagit slut när vi fikade, haha. Sen åkte vi hem till Julia och fortsatte snacka. Vi hade jättekul, och vi var lika flummiga som vanligt!
När hon skulle äta så gick jag hem. Så nu har jag precis ätit här hemma, snart ska vi nog dricka lite glögg och mumsa på pepparkakor. Förresten så kom mitt smink som jag har beställt idag. Happiface! :D

Yeah, I've been to Jupiter, and I've fallen through the air



Hej, här får ni en bild på pepparkakshuset jag gjorde. Och uppmärksamma att jag har gjort det helt själv, det är alltså 100% hembakat. *Stolt* Okej okej. Jag vet att det är ett dass. Men, jag hade lite brist på ideer när jag gjorde ritningen, hehe. men kolla iallafall in "istapparna" jag gjorde av kristyr, gulligt vaah?


Jag tycker jag faktiskt är väldigt skillad, jag kan agera modell och fota samtidigt. Wooohoo!


Kolla också på en sista bilden, skaffade en modell. Haha. Redigeringen är totalt urusel. Men jag testade lite med texten. Och färgen blev sådär bara för att jag inte riktigt förstod mig på programmet. Haha. :)


Hoppas ni haft en bra dag. Pusshej.






© Kokosfröken

There was a time when darkness was all I could see

Gosh, nu ser jag hur statistiken sakta går neråt. Det gillar vi inte. Men vad ska man göra, jag bloggar ju inte så jätte flitigt precis. Trots att jag försöker så gott det går. Men jag har ingen lust alls! Nu är klockan 10 i fyra, och det är kolsvart utomhus. Vad är det här egentligen? Jag blir så less. Men imorgon, då ska jag nog träffa Julia, då blire kul!

Idag har jag slagit in paket och så har jag ju satt ihop mitt pepparkakshus, jag gjorde ritningar och själva delarna igår kväll. Och sen fick de svalna över natten. Och i kväll så ska jag dekorera det. Hihi.


Kolla in månen ikväll, helt sjukt vackert!

Om ni har kollat ut genom fönstret ikväll så kan ni inte ha missat månen, den lyser så otroligt starkt. Bara just inatt! Så om ni inte har det, ta chansen och gå ut nu på direkten. Det är ett fenomen som bara sker varje 200:ade år. Så missa det inte för i helvette!
♥ Once in a lifetime ♥

(UnderbarKvalite.com... fast nej. )


Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Äntligen jullov!

Nja, jag mår inte så bra. Så det är inte så jättekul precis. Just nu chattar jag med Kittie (<3) och lyssnar på musik.
Jag har inte så mycket att skriva. Ville bara att ni skulle veta att jag fortfarande levde. Dåligt uppdatering idag.

Men jag orkar inte.

My new obsession


And pray to God, He hears you

Läs. Det kan vara lite svårt, då texten förmodligen är skriven på ett utländskt tangentbord. Men iallafall, tar er tid och läs.

http://lotusbarnen.blogg.se/2010/december/en-resa-med-ett-hogt-pris-1.html#comment


Detta är så sjukt. Så omänskligt. Jag vet inte hur jag ska förklara detta, det kan ni nog göra bättre själva.

And I would have stayed up with you all night

Jag har nyss tittat på det tolfte avnittet av "Bert" idag. Det tolfte och sista avsnittet. Hur kan man inte älska "Bert"? Det är så charmit och roligt helt enkelt.

Nu kanske du undrar hur jag har kunnat titta på så många avsnitt, men det ska jag förklara nu. Som jag skrivit tidigare så har jag väldigt ont i huvudet och känner mig sjuk. Men jag kommer iallafall till skolan imorgon. Kanske är några böcker eller någonting som ska hämtas hem på lovet. Eller så är det där min mystiskt försvunna mössa ligger, måste kollas upp!

Förutom att ha kollat på "Bert" så har jag städat mitt rum. Dammsugit och satt upp lite underbara ljusslingor. Ser nästan ut som om det ligger iskristaller spridda över mitt skrivbord. Har inte överladdnings sladden till min kamera så ni får tyvärr inget foto. Men jag kan säga att det är väldigt fint iallafall.

Ikväll så ska vi äta sushi. (y)
Min favoriträtt, men just nu så sitter jag bara och beundrar mitt nystädade rum, haha.

Har ni julstädat och pyntat ordentligt ännu?

Under the sea

Tagen i poolen i El Sukhna, Egypten. Den är inte photoshopad, haha! Bilden talar för sig själv.


I was only dreaming

Alla loggar ut från chatten och det börjar bli tråkigt. Borde gå och lägga mig nu, har ont i huvudet.

Godernatter.

Du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu

Jag känner mig riktigt duktig. Idag har jag haft en liten spadag. Jag har gjort rent alla mina penslar och mitt favoritsmink. Och så har jag rensat och städat lite i min vanliga sminkväska. Och så har jag gjort lite pealing, min hud känns underbart mjuk och fräsch. Och så har jag gjort läppskrubb av honung och socker, mina läppar är jättemjuka och lena. Allt jag gjort har varit inspirerat av Michelle Phan, aka RiceBunny. Hon är så söt, duktig och rolig!


Och breven som skrevs dom kom aldrig fram, Men mitt hjärta det brann och min åtrå sann

Godmorgon, jag vaknade för en kvartsen. Hihi, så blir det om man är busig som jag och är uppe hela natten. Just nu lyssnar jag på musik (förvånade?) och håller på att fixa med designen. Det går sådär, jag har glömt bort hur man gör. Men men, det löser sig.

Vad har ni för planer för dagen då?

Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart

Hej, kom precis hem. Har varit på någon slags sminkkurs. Med Cecilia Liden, hon är 7-faldig svensk mästarinna i make up samt 2-faldig silvermedaljör i VM i make up och har 16 års yrkeserfarenhet. Men andra ord så är hon extremt skillad med ögonskugga och läppstift och allt som hör därtill. För övrigt så är hon typ proffs på cross, haha. Hon berättade om lite produkter. Och man fick ställa frågor om allt möjligt som handlade om skönhet, hudvård och smink. Det var verkligen lärorikt. Och sedan så sminkade hon tre modeller i olika stilar. Jag gillade en speciellt, hon fick lite brons guldiga sotade ögon och lite hjärtformade läppar, hon fick helt enkelt lite 20-talsstil.


I just can't throw my love away

Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik. Jag känner mig nästan lite sjuk, vet inte. Ont i huvudet har jag iallafall.
Idag var det skola som vanligt. Men på måndag ska hela A-laget åka tillHenriksdalsbadet. Och på tisdag är det skolavslutning. Så idag var den sista dagen med vanliga lektioer. Tjaa, vanliga och vanliga. På spanskan gjorde vi julkort och på svenskan så satt vi bara vid facebook, haha. Men jag är iallafall glad. Jag har precis beställt hem massa smink, det kommer nog efter jul. Härligt!

Jag gjorde nyss en liten glädjedans eftersom jag hittade en låt trån Tusen Gånger Starkare på spotify. I love it.

Little Boy - Little Girl

Nu är jag snäll mot er som inte har spotify. :D


I'll spread my wings and I'll learn how to fly

Breakaway - Kelly Clarkson

Hej, förlåt för att jag inte har bloggat idag. Men jag har inte orkat, haft ont i huvudet hela dagen. Det är sjukt jobbigt och jag är verkligen irriterad. Idag så såg vi på tusen gånger starkare med hela A-laget. Det var ganska kul. Trots att filmen var säms och att det var andra gången jag såg den. Men iallafall, jag ha ront i huvudet. Och så måste man gå ut och skotta, följderna blir att fingrarna typ trillar av och att man ligger halvdöd i en snödriva. Den ända tanken man har i huvudet är varm choklad. Och med den enda tanken så lyckas man släpa sig upp ur snön och in. Men icke, inte fanns det någon varm choklad inte. Så nu sitter jag här och är allmänt besviken och tjurig. Och alltför trött för att själv orka pallra mig upp till köket och fixa lite varm choklad.



En liten bläckskiss jag gjorde förut
.

Toaletten spegeln, Jag har stirrat färdigt på den.

Kom precis hem från forum, har köpt två linnen och två par jeans. Och såklart lite julklappar. Men jag får ju inte avslöja vad jag köpte, hehe. Jag är iallafall helt slut. Jag stod i köket idag. Jag totalt dog. Det var sjukt varmt och massa ånga från diskmaskinen. Jag är helt trött i armarna efter att ha burit så myckt grejer. Man blir verkligen totalt matt, det kom brickor, tallrikar, bestick och massa grejer hela tiden. Och alla mobbar en, haha. Men vi fick iallafall en glass (som verkade vara gjord av kartong) och ett kokosboll när vi hade jobbat hela dan, och torkat alla bord. Det var så inte värt det!



Grrr! Tog och redigerade just bilden, snygga vampyrtänder va, haha?

För det finns inget jag vill ha så som jag älskar dig


Their shadows searching in the night

Hej, kom precis hem. Det har varit en riktigt härlig dag, No lektionen var riktigt skön. Istället för att ha en lång föroläsning om typ materia så fick vi blåsa upp ballonger. Vi andades helium och pratade jätteroligt allihopa. Fast man fik ont i huvudet och blev lite snurrig när man gjorde det flera gånger efter varandra. Syrebrist.
Jag stannade kvar ganska länge efter vi slutat, jag väntade på Vilma och Noah. De skulle spela in en kort film till svenskan. Nu sitter jag här hemma i soffan och äter pepparkakor, hihi.



Du är bara ett ansikte i mängden

Glad Lucia! Eller vänta, säger man så?
Vem bryr sig, ville bara hälsa lite. Just nu sitter jag och dricker te. Ska snart kolla på Ung och Bortskämt. Mitt favoritprogram. Hihi. Kram.

Monday you can fall apart



Godmorgon, tänkte bara visa mig den enkla fanbilden jag gjorde till Jezzi igår, hihi. Puuss på henne och hennes underbart bra blogg. (Och tro inte att jag är uppe så här tidigt, jag bara testar att göra ett tidinställt inlägg för första gången. :) )

It's not the end of the world, it's just the end of this song

Jag har precis tittat på 2012, den var underbar. Löjligt mycket effekter, men ändå väldigt spännande och ibland så är den jättegullig. Älskar slutet, man blir så sjukt glad. Haha.



Det enda man ser är mörkrets fall

Fan va snygg, känner mig seriöst otroligt stolt över att ha lyckats fixa denna lilla filur helt själv i Gimp.
Hih, men denna söta sak så säger jag godnatt.


The Cute Couple

The Cute Couple

Ville bara säga grattis till Hugo och Elvira, puss. <3




The center of the earth is the end of the world

Plågsamt bra musik, Äckligt snygg kille, stört skön video, helt jävla sjukt underbart band.


http://www.youtube.com/watch?v=fZFmaMbkUD4

Why d'you wanna hurt me so bad?

Kvällen har spenderats framför, jag har designat bloggar. Både min egen och min kära Felicias blogg. Resultatet blev helt okej, fast det trasslade till sig med min header, texten blev helt fel. När jag skulle spara den så hände det någonting så att den backade och allt jag gjort försvann. Och det upptäckte jag först när jag laddat upp den och det var försent att fixa tillbaka, eftersom jag inte har oiginalbilden kvar. Men, orka bry sig. Jag blev iallafall nöjd med Felicias design. Först hade hon "Love", designen som man får med i början. Men jag fixade den till en lite rockigare och mer personlig stil. Nu kan jag ta det lugnt, om jag pallar så ska jag titta på 2012.

All I want for chrismas is you

Kom just på att jag inte köpt en enda jävla julklapp, vanligtvis så brukar jag ha gjort julklappar till alla vid det här laget! Men nu har jag helt glömt bort det, jag har varit så upptagen med skolan och allt jävla skit som hör därtill. Jag har gjort en julklapp, det är iallafall tur. Men vanligtvis så brukar jag ha drejat en antal skålar och gjort några tavlor vi dethär laget. Men nu, totalt hjärnsläpp!

Idag så ska jag se om jag kanske kommer på någonting att göra, fast det blir en hemlighet. Man vet ju aldrig vilka som läser bloggen, och det blir ju tråkigt för dem om de ser var jag planerar att ge i julklapp, eller hur?

Men iallafall, har ni gjort eller köpt julklappar än?

(We❤it)

We'll walk this road together, through the storm

Jag kom just hem, jag har varit och klippt mig. Jag ser typ helt sjuk ut nu. Men så snart det växt ut lite så kommer det bli bra. (Hoppas jag, haha.) Och efter att jag klippt mig så åkte jag till forum och kollade på kameror.
Nu har jag bestämt mig, det blir en Canon EOS 500D. Lääängtar!



Och vem vet hur länge vi har varandra

Vid protesfabrikens stängsel - Håkan Hellström

Känner mig otroligt taskig. Jag uppdaterar totalt sämst. Och sidvisningar och unika besökare sjunker. Det är ju tråkigt. Eftersom jag älskar att få svara på gulliga kommentarer och att kolla in nya häftiga bloggar. Jag ska blogga mer i helgen. Men just nu så är det väldigt mycket med skolan och allt. Så jag har ingen ro att blogga, när jag borde sitta och plugga. Usch, vi har prov imorgon ochså. Matteprov. Jag kommer att dö! Haha, jag dör mycket nu för tiden alltså. Det är väl livet, I guess? Men...


She is the girl with the broken heart.



Emma är riktigt skillad på att locka hår.

Kom precis hem från jushowen. Hallelujah gick ganska bra, fast vi failade lite i slutet, haha. Fast vi är ändå bäst. Lalala. Föörlåt för dåålig uppdatering. Men vaafaan, jag ha ringenting att skriva om.

I'm gonna burn it all down.

Igår så stannade jag uppe till klockan 4 på natten. Busigt, hihi.
Men idag så ska jag lägga mig tidigt, julshowen imorgon. Jag kommer seriöst att dö.

Men sånt är livet. Skriver som om hur det gick och sånt, för just nu så sitter jag och äter polly och är allmänt trött.
Har varit hos Samuel och Johannes hela dan. Är seriöst dödstrött. Och det kan jag ju inte va imorgon.

Och jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är

Ramlar - Håkan

Jag visste inte hur min röst lät
jag pratade ju aldrig
Det hade jag aldrig gjort

Jag hade fortfarande inte sagt ett ord
tänkte att jag kanske hade blivit stum
av all den tid jag varit tyst

Det skrämde mig lite
jag skulle aldrig någonsin kunna säga
Jag älskar dig

Fast det gör mig detsamma
du skulle ju höra om jag sa det
du märker ju inte ens att jag finns

Om ingen hör mig
om ingen ser mig
om ingen vet att jag finns

Finns jag över huvudtaget då?

This empty laughter has no reason.

Förlåt ingen för att jag är så dålig på att uppdatera, men idag så har jag praoat och inte haft tillgång till någon dator förens nu. Och då blir det som det blir helt enkelt.

Jag praoade på min gamla skolan, på förskolan. Det var sjukt jobbigt. Alla barn klängde på en och ville att man skulle rita teckningar, sitta brevid dem och hjälpa dem med allt möjligt. Man blir alldeless matt. Jag och Emma tog en kopp te och slappnade av i några minuter när de var ute i snön. Men sen kom de in igen, och då vart det kaos.

Efter praoen stack jag och Emma til Orminge och köpte en påse polly, vi tyckte att vi förkänade det när vi hade jobbat så mycket med barnen. Men sen åkte vi hem.

Jag är verkligen jättetrött. Har just gjort lite läxa. Borde egentligen hålla på med läxa nu också. Men jag orkar bara inte. Puuh.



RSS 2.0